PowerPoint 2010'daki yenilikler

PowerPoint 2010'daki yenilikler

PowerPoint 2010 için video ve resim düzenleme ekleri ve geliştirmeleri en önemli unsurdur. Sunularda iş arkadaşlarınızla kolayca işbirliği yapmanızın birçok yeni yolu vardır. Ayrıca geçişler ve animasyonlar şeritte ayrı sekmelere sahip olup her zamankinden daha sorunsuz ve zengindir.




Yeni Backstage görünümünde dosyalarınızı yönetme

Yeni Microsoft Office Backstage görünümü, belge özelliklerini görüntüleme, izinleri ayarlama ve sunu dosyalarınızı açma, kaydetme, yazdırma ve paylaşma gibi dosyaların yönetimiyle ilgili ortak görevlere hızlı şekilde erişmenizi sağlar.

Sunuyu iş arkadaşlarınızla birlikte yazma

Tek bir sunuyu ayrı ayrı veya aynı anda birden çok yazar düzenleyebilir.

Ekip çalışması gerektiren bir proje üzerinde çalışırken, uyumlu bir sunu üretmek için PowerPoint 2010 uygulamasındaki Birlikte yazma özelliğini kullanın. İş arkadaşlarınız kimin sunuyu düzenlediğini ve belgenin neresinde çalıştıklarını görebilir. Diğer iş arkadaşlarınızın yaptığı değişiklikler belgenizde birleştirilir ve siz bu değişikliklere yanıt olarak düzenleme yapabilirsiniz.

Kullanıcılar, Microsoft SharePoint sunucusunda paylaşılan bir konum kullanarak, gerektiği zaman gerektiği yerde içeriği birlikte yazabilir. Office 2010, birlikte yazmanın 'bulut' üzerinde çalışmasına izin vererek ek iş akışı senaryolarının desteklenmesini kolaylaştırmıştır.

SmartArt grafik düzenlerinde de sizi şaşırtabilecek birkaç yeni fotoğraf tabanlı eklemeler yapılmıştır. Ve artık sunularınızı daha kolayca yayınlayıp paylaşabilmenin birçok yolu vardır.